mirabellee

It's a miracle=)

Kategori: Allmänt

Nu kan jag tänka mig att flera säger yes, kanske speciellt McGyver;)
Jag sitter här i hennes lya och världens chans att uppdatera er lite om vad som händer med mig nuförtiden. Jag är på ett kort suprise-besök i Oslo just nu, men ska snart fara till mitt tilfälliga hem i Köla. Bor i familjens sommarstuga och arbetar på det stora köpcentret i Charlotenberg. Där arbetar jag i charken, en helt klart nuy värld för mig. Kött är en hel vetenskap..men hjälp så facinerande. Jag lär mig massor om gris,lamm och oxkött, även pålägg och mögelostar. Jag leker hurtbulle och cyklar till jobbet..(oftast,det har varit en hl de besök med bil, och då har jag inte tackat nej till skjuts) det är ca en mil in till centret så de dagar jag cyklar blir det 2 mil om dagen..bra motion det! Men förutom det så gör jag inget som kräver mycket av mig. Skönt att vara vid lugnt i stugan och nära till sjö och bad.

Jag har förövrigt fått lite penga-hybris. Fick massa pengar tillbaka på skatten från jobbet i Oslo förra sommaren, så shoppar jag hejvilt. Men nu känner jag mig lite mätt på det. Jobbigt när jag ändå inte använder annat än träningskläder och "charkuniformen".

'Jag fick helt plötsligt total blackout och vet inte vad jag ska skriva om...

  • 'Jo, jag kan rapportera att mitt stora intresse för mina naglar håller i sig, men de pudrade handkarna jag har på mig på jobbet gör att de fransas upp och går av väldigt lätt, så jag får jobba hårt!
  • 'Lilla Mi har en lesbisk uniform, men agerar mycket proffsigt då hon fyller på kaffeautomaten;)
  • 'McGyver ska bli moster nästa vecka till tvillingar. Hela världen längtar nog efter att de ska komma!=)
  • 'Millan ska klippa mig den 15 augusti i Smögen. Hon längtar nog precis lika mycket som jag!
  • 'Jag hoppas jag och JG ska hinna med en bio när jag återvänder till Fif. Senaste gången var en mycket lyckad kväll.
  • 'Två genomgoa pojkar har fått sina namn upplästa av präster och ingått kyrkans hemliga klan;) De skötte sig utomordentligt bra, och njuter nog av sitt enkla liv just nu.
  • 'Jag saknar alla våra emigreringvänner och norrlandsbor. Sommaren påminner mig om fotboll, brännboll och allt annat kul som jag helst vill uppleva med tjejgänget. En dag...

    Se där, jag fick ihop en del. Nu ska jag packa klart och skriva en lapp åt min stumpa=)
    Vi ses när vi ses..ta hand om er!