mirabellee

Good old ones...

Kategori: Allmänt

Jag har lånat ut vår kamera till jobbet så har inga nya bilder att tillgå...men vad gör väl det när man har några gamla :)
Två rockers från Putte i Parken 2012!
Nått med ljud på Stadsmuseet i Göteborg!
Ett försök att få en mysig juldagsbild på de förlovade tu!
Och en UNDERBAR bild på den kära McGywer som jag ska få spendera helgen med!! Lyckliga mig!! Så SF håll utkik, jag är i Oslo i helgen!!
 
 

Dörrar

Kategori: Huset

I helgen sattes nya dörrar in! Wow, vilken skillnad! Eller!?
   Förr i tiden
 
Nuförtiden
 
 Gammalt                                                                      Nytt

Hallen II

Kategori: Huset

Det fortsätter hända en del i vår hall.
Värmepump borta och spårade eluttag
 
här är gipsskivorna på

hål i väggen
Ja, typ såhär ser det ut för tillfället. Snart kommer det hända ännu mer! :)
 

En liten klagan...

Kategori: Allmänt

Jag läser just nu en kurs som innebär att jag är på Karlstads universitet några tillfällen under ett år. Idag var en av de tillfällena. Jag märkte då att saker och ting förändrats sedan jag studerade på högskola (2006-2010!). Nuförtiden antecknas det inte utan folk(läs några stycken) tar med sin mobil kort på Power Point bilderna. Jaha, tänker ni, man får väl välja sitt sätt att spara minnen från föreläsningarna. NEJ, det får man inte. För varje gång dessa mobiler åker upp så ser jag dom och de tar god tid på sig att zooma in och ställa skärpa. Detta tar några sekunder och fångar omedvetet mitt fokus. Men några sekunder spelar väl inte så stor roll tänker ni. JO, för det är inte bara en mobil utan flera och inte bara en bildsekvens utan säkerliken ett 30-tal. Så när jag satt där med min penna och nyinköpta anteckningsblock med ugglor på tänkte jag att det säkert är för att jag själv har en gammal knapptelefon med usel kamera och är så himla bakåtsträvande som jag reagerar på detta vis, men jag ville ändå dela med mig med mina kollegor. Det visar sig att de samstämmigt känner detsamma! De har haft samma irriterande tankar kring dessa små störiga objekt. Och va fasen ska de göra med alla bilder de nu har fyllt mobilen med?? Plus att föreläsaren ganska tidigt meddelade att hon skulle lägga upp presentationen på en webbplats vi alla har tillgång till!! Åh, jag blir bara mer irriterad när jag tänker på det! Nästa gång sitter jag längst fram!!