mirabellee

Kan man gifta sig i jeans....?

Kategori: Allmänt

..som Lotta Engberg sjunger. Det kan man väl, men Elin valde ändå en otroligt vacker klänning. I lördags, då det regnade och snålblåste, var vi på bröllop i Gräsmark/Sunne. Så nedrans typiskt när alla dagar runt omkring varit underbara höstdagar..men,men vi var ju mest inne. Vi kände inte jättemånga på bröllopet och hade hört att Elin såklart ville dela upp oss så vi satt lite blandat..:O usch, jobbigt. MEN jag hamnade bredvid Cissis Martin så vi hade det så trevligt så. Plus att jag på min andra sida fick en Hampus. Jag var säker på när jag såg bordsplaceringen att Elin satt ett barn bredvid mig bara för att jag är lärare, men ikke. Han visade sig vara en av de mest oförutsägbara och spännande personerna vid mitt bord, kanske på hela tillställning. Han hade länge spelat hockey och hade Håkan Loobs nummer(och hade ringt det också!) Hans arbete gick ut på att han hjälpte företag i kris..ja, om de tex skickat ut kycklingar med glasbitar i eller är på väg i konkurs. Han hjälper dem med hur det ska hantera media och vidare också komma ur sin kris. Vi hade mycket att prata om!Snygg var han också, så Koffe satt vid bordet bakom och höll ett vakande öga och kom och pussade mig ibland;)

Bruden har jag kännt ganska länge, men det är Koffe som varit barndomsvän med henne. Brudgummen träffade jag för andra gången på bröllopet, varav första gången var när vi kidnappade Elin på möhippan så då han jag bara ta honom i hand och säga typ; hej jag heter Sara vi ses på bröllopet! Efter vigsel fick han en kram och under festen gick bruden på toa, och då vet alla vana deltagare på bröllop att alla kvinnor ska pussa brudgummen och det gjorde jag. Väl framme hos honom sa jag att vi går fort frammåt vi. Och väl tillbaka vid bordet började jag och Martin disskutera nästa steg...men vi kom båda överens om att detta kanske borde vara slutet, nu är han ju gift och allt.





Elin <3 Johan och vice versa



Hon lever som i en film den där Cissi med sin norrländska prins=)



Och här är jag med min prins!



Mmmm bröllopstårta...



En dans med bruden!


Hjälp vad ni har bombarderats med bilder, nu ger jag mig! Ska till mitt favvoställe och jobba nu så, ciao!

kryssa Berra punkt nu

Kategori: Allmänt

I morn är det val. Pappi ställer såklart upp. I kommunvalet i Forshaga tror jag han ligger som nummer fyra. fast jag röstar ju inom Karlstad kommun. MEN i landstingvalet är han nummer 25=)


Socialdemokraterna:
25) Bertil Hagelin, arbetslös

naaaw, det är inte så illa som det låter. Han har massor att göra och just nu göra han något han får betalt för också! Han har delat med sig av en massa pryttlar med reklam för sossarna, men faktiskt inte tjatat så mycket om politiken. Trots det så sätter jag ett kryss framför honom. Jag litar på att min far står för bra saker. Vad jag röstar på i riksdagsvalet är inte avgjort än...


Nu har vi gjort rejäla satser med fyllning till två smörgåstårtor som skall förtäras i morgon då gubben lilla Tord(Koffes morfar) kommer upp i en ålder av 80! Tänk när man blir så gammal. Vad mycket man måste ha varit med om!! Fast jag undrar om mina happenings kommer kunna klå; planeten Pluto upptäcks (75 år senare visar det sig att det bara var en isklump, men ändå!),tv:en dyker upp(! fanns det en tid UTAN TV:en?) och andra världskriget genomlevs...sen har ju han upplevt allt som jag har som happening fram till nu...orättvist!

well well, om ni undrar så är jag jätteförkyld (tyck massa synd om mig!) eller det håller på att gå över, men det tar en jädra tid! I en vecka har jag gått och hostat och snörvlat och nu får jag inte äta mer piller och intaga någon mer nässpray...det finns tidsgräner för hur länge man kan mota bort och nu får jag helt enkelt härda ut. Men i kväll ska jag vara kry för då bjuds det på middag i Kristinehamn=) 

Hadet gott folkens! 

Då finns det ingen som tar en, man är brud,brud,brud i baren!!

Kategori: Allmänt

I lördags kidnappade vi Elin! Jag skulle aldrig kunna bli professionell kidnappare med de nerverna jag framkallade av denna lilla sekvens. Well well, of to town  för att sälja sig...eller i alla fall delar av sig, klänningen. Olika delar av klänningen kostade olika mycket. På grund av nått val som kommer här framöver var det politiker över hela torget och bort mot soltorget. De sprider sig fort! Kristdemokraterna var inte fega utan dök på lappen vid vänstra bröstet. Snart försvann både rumphjärtat (värt 20 kronor!!) och andra bitar. Turister och politiker var de som nappade bäst. När lunchen närmade sig blev det picknic i museeparken. Ungefär när maten börjat stanna vid halspartiet drog vi vidare mot magdansen! Fruktansvärt underskattad träning, dock inte från mitt och Cissis håll för vi hade med extrakläder.
På Bergvik inhandlade bruden sin klänning för kvällen och annat piff. Vi for vidare mot Bomstad där ett spa anordnades på stranden. Inte en överförtjust frusen brud fick byta om till bikini, bli inskrubbad och sedan ut i vattnet. Vi förde henne såklart in till det riktiga spat och där jublades det av lycka!! Stor bubbelpool, bastu, italiensk buffé..MYSIGT! Här degade vi i många timmar innnan blåsan drogs på och vi började använda movesen vi lärt oss tidigare. Väl på dansgolvet var det inga tvivel om vem som hade allas uppmärksamhet. Vi hade lagt ner oss och klätt oss i svart för att Elin i sin färgglada klänning (+slöja och tiara) skulle sticka ut, men hon hade en enmansshow i dans med i stort sett alla män, endel mer läskiga än andra. Vi, det lilla svarta gänget, ville inte vara värre utan dansade hejvilt vilket jag kände av igår då jag knappt kom ur sängen. 

Sammanfattning: En kanondag! 





Tyvärr blev det mycket få bilder från min kamera då den var lånad och inte laddad:(