mirabellee

Götlaborg

Kategori: Allmänt

I helgen ska jag till min gamla hemstad Göteborg. Det ska julshopas, ätas god mat och fixas hår;)
Sist jag for dit såg jag ut såhär.


och kom hem såhär

(pssst, tänk bort de illa fransarna, de åkte av fort sen)

Vi får väl se vilken förändring som sker denna gång...

Va nu då..

Kategori: Allmänt



Är det nu jag ska sätta stopp innan den hamnar i sängen mellan oss??

GRYM!

Kategori: Allmänt



Här har ni den mest spelade låten på Färjestad idag! Sen BodyPump-passet i förmiddags har den spelats eller nynnats i ett! Störtskön!
Vad tycker ni??

Månskor

Kategori: Allmänt



Jag har införskaffat VARMA skor. Så bring it on!

Gårdagen

Kategori: Allmänt









<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

3 år

Kategori: Allmänt

Idag fyller en alldeles speciell flicka år. Tjejgängets första barn! Jättekram <3

MEN stort för oss var det också för tre år sedan. I onsdags firade vi tre år som sambos! Jag kom precis hem från Uganda och vi åkte taxi hem till vårt första gemensamma boende. Det var hittills livets lyckligaste dag! Vi firade på samma sätt som då, med räkor!

Helgen i Jämtland

Kategori: Allmänt

Hehe, ja, Annika, jag gillar också bilden. Och ja, det är min rumpa vadderad med en Westlife-kudde. Men allt har en naturlig förklaring! Jag var geting på Jessies Halloweenpartaj. Jag tar det från början:

I fredags runt lunch drog jag, Krille och Josse upp mot Östersund. Där droppade vi av Krille som hade möteshelg där och vi for vidare mot Mörsil där vår älskade Jessie bor. Detta var del 2 i vår överraskningsserie. Del 1 skedde i juni hos Sofia i London. Vi klev in hos familjen strax före nio på kvällen och där låg en go, rund och hungrig bästa vän och blev mycket förvånad. Glädjetjut och kramar delades ut och vi kunde sedan sätta tänderna i en hel famtastisk trerätter som Tobbe lagt ner sin själ i. Jessie går ju i väntans tider och behöver all mat som kan ges, så att hålla henne väntades så länge på middag var bra jobbat av Tobbe.

På lördagen var det dags för partaj, så hela dagen gick åt till att fixa pajer, kladdkakor, småspöken och sedan pynta lokalen och oss själva. Det är här min getingstjärt kommer in i bilden. Jag och Josse visste såklart om den här festen. Vi visste också att det skulle komma barn och tänkte att vi kanske borde skippa huggtänder, blod och lösa kroppsdelar och istället ta något kul och mysigt. Tja, vi bestämde oss i alla fall för att vara geting och nyckelpiga. Det blev en liten succé, det var många som pillade på oss =)

Söndagen startade med mysfrukost och ihoppackning innan vi for till lokalen och började städa. Vi fick lämna Jessie med det sista för att hinna till Östersund för lite lunch och sedan sitta i bil i en halv evighet tillbaka till Karlstad.

En helt underbar helg som tyvärr var tvungen att bestå av alldeles för mycket bilåkning och för lite gos. Men det gjorde så gott i själen att få träffa jordens underbaraste Jessie och hennes lika underbara dotter!!

Bildregn!!



Jessie fick lite True Blood...



Bzzz....



Läskigt gott..:P



Trots sin vampyrskepnad åldrades Jessie en del under kvällen.



Se upp för vampyren...:O



Så här borde alla söndagsfrukostar se ut!!MYS!