mirabellee

Välkomna kära Satsumas!!

Kategori: Allmänt

Ja, nu är tiden då jag sitter hela dagarna och käkar Satsumas (klementiner). Retar upp ALLA med att skala bort ALLT det vita runt om. Men igår fick Ella för sig att hon skulle göra detsamma, och när hon efter en stund tittade upp sa hon förskräckt: -Äter du redan!? Så även om det kan tyckas som om jag är seg så ska ni veta att jag är mästare!! Jag ska snart gå och köpa nått kilo till, det var slut hemma!

Idag var jag tvungen att åka till Högskolan bara för att lämna in en bok. Snacka om surt. Men surare hade varit att få betala förseningsavgift!Så nu sitter jag här i myskläder och väntar ut tiden tills tåget hem ska gå. Jag och Ella har en "ledig" dag idag för vi är ganska slutkörda när det gäller uppsatsen. Och still står det!Suck! Jag har bott hos henne nu en natt för vi tänkte utforska när på dagen vi var mest effektiva..synd bara att det inte fanns någon sådan tidpunkt! Vi såg The last King of Scotland usch och fy!!Den handlar om Idi Amin en brutal ledare(mördare) i Uganda på 70-talet. Bara för att inte ta allt bedrövligt på en dag så såg vi också Kejsarens nya stil eftersom Ella i ett års tid nu har dragit repliker och skrattat frenetiskt och jag inte fattat nått. Nu kan vi göra det ihop!

Ikväll blir det Bodypump..puh. Sen ska vi götta oss med en tacogratäng. Ops, nu måste jag gå om jag ska hinna inom Ica och mina sattisar!

Ha en supergo helg allesammans=) 

När hela kroppen gör ont..

Kategori: Allmänt

Mitt uppstartande av träning har lett till att jag just nu sitter och skriker av smärta så fort jag ska röra mig. Jag var på bodypump i tisdags och jädrans vad det tog. Så mina planer på att gå på afrikans dans idag har blivit inställda. Men för att inte stelna ihop total ska jag och Krille ut och gå 8:an ikväll.

Jag blir så glad av att se att du hänger i SF. Du är mitt trogna fan!=) Så därför skriver jag lite direkt till dig. Eftersom vi inte har hörts på jättelänge så kanske du inte vet att jag jobbade i Charlottenberg i sommras. Jag jobbade på köttavdelningen i den manuella disken och serverade norrmännen høyrygg, ribber, grillet kylling och pålægg. Superintresant jobb! Men det som gör att jag tänker på dig då är att jag cyklade till jobbet,eftersom jag bodde i familjens hytta. Det var ca 1 mil enkel väg, så det blev ett par mil i sommar. Men inte blev det lättare...det var lika jobbigt första dagen som sista, jag blev lite besviken. Cyklade du den där tävlingen i sommras?
 
Jag och syrran på jobbet i sommras...alltid lika lyckliga, med eller utan tight, ful hatt;)


Nu ska jag läsa en spännande bok om Interaktion i pedagogiska sammanhang...hoppas hoppas att den är intressant!!

Må så gott

Dripp dropp

Kategori: Allmänt

I morse när jag och typ tusen andra klev av tåget vid Trollhättans station så regnade det sådär yttepyttelite och alla stönade och suckade. Själv har jag alltid haft ett sundt förhållande till regn och tycker mest att det är skönt ibland under kontrollerade former. Så mig gjorde det inget att nosen blev lite fuktig. Alla andra kvinnor däremot letade upp gamla skabbiga paraplyn, drog upp huvor eller tog dyra kursboken som skydd. Jag blev lite förvånad att i princip alla av kvinnliga könet var så rädda om frisyren och sminket..och jag påpekar det igen..det kom yttepyttelite! Är vi kvinnor så fåfängda..? Så när jag nästan blivit så påverkad av grupptrycket att jag började fundera på att dra upp huvan så gled en ung man förbi med dataväskan över huvudet...HAHA vi är inte värst!!!

Nu skiner solen här i Trollis, men mörkar moln kryper cirkulerar. Jag väntar på min kompanjon Ella som lekt bondfru och kört maskiner långt inpå natten och begärde dispans för någon timme. Jag är ju inte omöjlig, men nu börjar det bli tråkigt att sitta själv och försöka skriva om Maslows behovstrappa. Passar på att lyssna på några indiska unga herrar som sitter bakom mig och rabblar de svenska ord och fraser de lärt sig...hihi..låter så kul. Inga problem..med tryck på g:et och hej på dig=heei pa diaj och hej då= heei dau. Sött!

Ajaja..hård stoppningssmak i rumpan!Heei dau=)

Nu är det lördagsmys...

Kategori: Allmänt

Gött med helg, och denna helg tillägnas ordning och reda fix. Vi är i stort behov av att ordna i vår skrivbordsvägg med alla papper och annat krafs. Men det tar sån tid...bläää

Igår var jag på skolan mellan 8.45-17.30 och då är inte pendlingen inräknad på ca 1 tim och 15 min..enkel väg. Det är tufft att vara student ibland. Skönt är att Koffe har det lite lugnt just nu så han hinner hem och fixa maten tills frugan kommer hem;)

Nu har vi dukat upp med ost och kex för att se slutet på den där bedrövliga serien om influensa. Hur tänker man när man lägger upp en sån serie i dessa tider när de försöker tona ner paniken. Går väl så där med alla nojjiga människor. Aja, nu ska jag vara "social" och slå på TV:en och burra ner mig i min prins famn!

Ha en god helg folkens=)

Tjockisen ska dansa!

Kategori: Allmänt

Ja ni läste rätt, jag skriver om mig själv i tredje person och kallar mig tjockis och det är befogat!! För två veckor sedan var min kompanjon Ella här ett par dagar och under en sväng på stan fick vi för oss att kolla vår hälsa då Nordstan hade ordnat med lite personal som stod och gjorde just detta. Nog visste vi båda att vi fick gå in i detta med inställningen att det kunde ge lite mardrömmar men inte trodde jag att det skulle sluta så här illa. Så nu har jag på papper att jag är en överviktig tjej med högt blodsockervärde. JÄVLAR! Hur kunde det bli så här illa...så idag ska fettot iväg till gymmet och dansa så det dallrar om det!!

Förövrigt skiner solen och C-uppsatsen är fortfarande inte klar, så det är bara att dra ner persiennerna och låta datafejset klistra sig fast!