mirabellee

Avkoppling

Kategori: Allmänt

Nu drar vi mot harmoni och inre lugn! Vi drar mot Köla! Imorn kommer dock min familj,och lugnet kanske bryts en stund.

Ha en trevlig midsommar folkens!

Syskon och muskler

Kategori: Allmänt

Kul kombination i rubriken. Den talar ingen som helst sanning. Utan syftar istället till att jag och mina syskon idag spenderade 5 timmar i Löfbergs Lila Arena där vi såg finalen i Gladiatorerna. Mina händer har aldrig varit så svullna. Det gällde att applodera, busvissla och skrika allt man kunde typ hela tiden. Vi var otroligt laddade=)

Josefin 25

Kategori: Allmänt

Härliga, ljuvliga, tokiga, givmilda, underbara Josefin fyller 25 idag! Jag sitter nu och väntar på att hon ska ringa upp så jag kan sjunga för henne på franska:)

Puss och kram på dig!!



Löpar-lördag

Kategori: Allmänt

Ja, ni förstår säkert att det inte är jag som ska löpa=) Det är min snabbare hälft och ett tusental till som ska springa eller åka stadsloppet idag. Så nu ska jag skynda mig till starten för att göra det en coach har i uppgift...bära runt på ombyten och vätska.

Äventyret

Kategori: Allmänt

Jag skulle vilja säga att det blev en helt perfekt resa för alla inblandade i helgen! Jag och Josse har lovat Sofia i fem år att vi ska komma och hälsa på henne i London!! Äntligen!! Vad härligt det är att se någon man tycker så mycket om. Vad vi har längtat efter henne!! Och hennes reaktion var helt underbar. Sen fick vi bo och umgås med två av världens goaste människor. Jag tror vi pratade konstant hela helgen! En sån där helg då man verkligen fattar vad livet går ut på!! Sluta babbla och visa bilder tänker ni:)

Varsågod


Skål. Jag och Josse laddade till tusen på planet!


En mycket chockad Sofia!



På Londons gator=)

    
Sofia tränar sig på att äta oliver...går sådär. Jag och Josse tränar oss på att dricka limoncello...går sådär.



Sofias abretsplats. Myspys i knådhålan.



Dunk dunk dunk, på dansgolvet!

På resande fot...

Kategori: Allmänt

Idag ska jag och Josse ut och resa!!! Tjohoo vad vi har längtat!
När jag stod och blickade ut över min packning insåg jag...



...jag är då inte en färgglad människa!

Hej så länge!

Cissi+Sara=bäst

Kategori: Allmänt

Behöver jag skriva att helgen var en succé...nej. Det är givet!!
Vi gjorde det vi gör allra bäst plus lite till. Det som var nytt för i år var att vi gjorde egen glass med hjälp av glassbollen (Cissis present till mig!) , vi sprang 5 km och klippte och färgade Cissis hår. Andra punkter på programmet är mer stående: god mat, lätt häng på stan, film, barnsnack, blandat med otroligt fint väder. Vi gick och såg Baksmällan 2 på bio vilket skulle ha varit en stående punkt för en massa år sedan men i år får den hamna bland nya företeelser.



Glassbollen in action!



Cissi och Sara in action!

Mot Västerås!

Kategori: Allmänt

Nu drar jag till Cissi! Tjohooooo=)