mirabellee

Hej sommartid

Kategori: Allmänt

Klockan är vriden, nu går vi med stormsteg mot sommaren!! Tjohoo! Till och med min vinterälskande sambo går och trånar efter sommar och då har vintern stannat liite för länge!

En produktiv helg avklarad som bland annat innehöll rensning i förrådet(kommer pågå en stund till..) Men varför spara ALLA kartonger man har. Tar bara en massa onödig plats, och kommer så sällan att användas. Nu är de väck. Utom ett par som jag ska göra påsklådor av.

Vi tog lite vi-tid i lördags och gick på bio! Otroligt mysigt eftersom bio kopplas till en otroligt viktig dejt vi hade för nästan ett decennium sen. Vi såg King's speech och var mycket nöjda med det valet!

Earth hour firade vi med att äta sushi med levande ljus. Mums och mys!

Lovely

Kategori: Allmänt

Hon är helt klart väldens vackraste!



..men jag blev mer sugen på att träffa henne mer än att skaffa en egen!

Kyachoirye

Kategori: Allmänt

Om en stund ska jag åka till världens bästa Ella och snosa på vad jag antar är världens goaste 2-månaders skrutta. Detta ska bli en fantastiskt underbar dag!!






Mmmums

Kategori: Allmänt

Igår var det semelbak här. Bjöd in alla syskonen och vi fick till gooa bullar.

Katt i tratt

Kategori: Allmänt

Jag äger ju en katt vid namn Belle. Hon bor hos mina föräldrar eftersom hon en sommar blev utekatt och är en dam med MYCKET bestämd vilja så det skulle vara omöjligt att trycka in henne i en lägenhet igen. Hon fick för ett tag sen en infektion på magen som bara blev värre och värre. Pappi fick ta henne till sjukan och hon fick en tratt. Jag höll på att skratta ihjäl mig i tanken. Hon som är så fruktansvärt egen och ser ner på alla andra kan väl inte klara att gå med en strut på huvudet. MEN tji fick jag. Hon har blivit som en annan katt. Hon ger mig inte mördarblick och mörkmorrar när jag hållt henne i mer än 10 sec, och hon stretade inte emot när jag hjälpte henne på med tratten igår. Det kändes som om hon verkade nöjd och kände sig tjusig på nått vis...
Tjohoo, kanske hon blir en myskatt ändå.



 

KAN SJÄLV!

Kategori: Allmänt



Igår gjorde vi våra första egna Sushi-måltid. Jag lärde Krille att äta sushi i somras och sen dess har han varit helt tokig! Så fort vi inte på en gång kommer på vad vi ska äta så hämtar han den lilla beställningsfoldern och blinkar med ögonen. Förutom att riset blev rejält kletigt så var vi mycket nöjda med resultatet. Lättare än vi befarat. Och gott!




Dagen idag har vi från 07.15-15.30 spenderat i soffan. Det har ju varit Vasaloppet, skidskytte VM, Super G, Slalom och 5-milen i Oslo. Det har varit en hård dag..skönast var att vi numera kan ha balkongdörren öppen under längre perioder och byta ut den gamla vinterluften i lägenheten.

Nu har vi fräschat upp oss och ska på söndagsmiddag i Fif, men först ska min käre elitman ut i spåren..nu börjar uppladdningen inför Vasaloppet 2012. För har jag berättat...han åkte Öppet Spår föprra söndag och fick en hejdundrans mersmak. Synd att inte jag sögs med av den känslan. 

Fasiken va gött att våren verkar komma!! Nu tar vi all och kör ett vårskrik á la Ronja!