mirabellee

Sara-dag = ledig dag

Kategori: Allmänt

Tjohoo! Idag tar vi en ledig dag från takläggning/husmålning! Så himla välbehövligt. Vi har ätit frukost tillsammans och tagit en morgonpromenad. Nu ska vi bara kapa lite på häcken sen ska vi in till stan!!! Och vi kanske svänger in på Torgny´s trä, MEN vi kommer mest gå i andra butiker som inte innehåller brädor och penslar. Äta ute och festa glass på Carli!! Sen blir det lite grillning i aftonen! Åh, jag är så lycklig för denna dag SOM  dessutom är min namnsdag. Väldigt passande att lyxa till det då! Nu ska jag fortsätta njuta!
 
Så här vackra är mina sommarben :-)
 

Till Mårten och Clara

Kategori: Allmänt

Strax efter att ni hade åkt igår så kom det inte mindre än FEM hästar och badade benen på andra sidan!
Tack för titten igår! Mysigt!!

Träningspass : tegelpanna

Kategori: Allmänt

Jag ställer upp i nästa nummer av Topphälsan eller annan träningsinriktad tidning med mina erfarenheter av ett träningspass med tegelpannor. OTROLIGT jobbigt för hela kroppen! Att lyfta, bära och hiva vidare pannor gör att dagen efter är en utmaning för kroppen.

Tjohej

Gött me ett döpp

Kategori: Allmänt

En skön bild på "vår" lilla badstrand.

Semestervecka 1

Kategori: Allmänt

Nu har snart första semesterveckan gått och jag har bara leget på en filt i trädgården och läst böcker ätit frukt och njutit i solen! Eller verkligen inte!! All tid varje dag har spenderats på taket eller med projekt tillhörande taket! Det har varit intensivt, men hellre det så att vi blir klara innan semestern är slut!! Det snurrar ord i mitt huvud som aldrig varit där förut...bärläkt, bräckjärn, spontade brädskivor, ströläkt, tigersåg, nubbspik med så mycket mera! Bäst jag hoppar i mina extremt lortiga kläder och tar tag i dagens jobb att sätta papp och läkt på andra sidan!! Härligt!
 
Framsidan före
Baksidan före
Bort med papp och läkt! På taket hänger Koffe och hans morfar 82 år!! Stålmorfar!!
Här plockas pannor ner från framsidan. Tur att man har syskon som är beredda att slita ut sig en söndagskväll!
Lortgris nr 1                                                                        Lortgris nr 2                 
Vi har det bra :-)