mirabellee

Tisdag

Kategori: Allmänt

Vi gick upp med vår c-uppsats i torsdags och det gick ganska bra! Vi har en del att ändra på men vår examinator sa att vi redan var godkända ocvh att ändringar gör vi bara om vi själva vill! Det känns hur gött som helst!! Så igår började en ny kurs, DEN SISTA!! Vi är alla helt tagna av vad fort tiden har gått.

Kursen för övrigt är pisstråkig, handlar om skolans roll i samhället..bla bla bla! Viktigt att veta men urtrist att läsa. Så det går lite trögt nu, men nästa vecka ska vi ut på praktik. 4 veckor och vi ska ta över undervisningen till 75%..typ allt:/

Idag åt vi en riktig favorit, fiskbullar..mums!!Och snart blir det efterrätt..på en tisdag.. äppelkaka med vaniljglass! Götta!

En dag när jag åkte hem med tåget satt jag och tänkte på efternamn och då framförallt son-namn. Jag klargjorde ganska snabbt namn som Andersson och Eriksson som enkla att förklara men så kom jag till Olsson. Vem tusan heter Ol eller Ols? Detta gnagde mig hela vägen och väl hemma slog jag upp det..då visade det sig komma från Olof och Ola. Så nu vet ni det;)
En annan sak det odlas 600 miljoner ton ris varje år i världen :O Värt att tänka på ibland...

Nu är pajen klar=)
God kväll!

1 år

Kategori: Allmänt

Japp, nu har jag titulerat mig sambo i exakt ett år. 2 november 2008 landade jag och Ella på Landvetter och möttes upp av familj(hennes) och pojkvänner (alla 7..:P) Jag och Krille tog TAXI, jo lyxigt värre, hem till vår gemensamma lägenhet som han flyttat in sina saker i dagen innan. Kan ni förstå vad magiskt!!? Jag fick ett hjärthalsband när vi åkte taxin och ett kuvert med nyckel till lägenheten. Allt var helt perfekt,förutom den fruktansvärda kylan (2 grader). Det var så kroppen började krampa. 

Ja, nu har det i alla fall gått ett år, och vi har ju trivts hur bra som helst, både med lägenheten och sällskapet. MEN nu ska vi flytta. Back to Wärmland=) Ska bara fixa boende och jobb och sånt där ni vet...:/ Men stadsråttorna ska tillbaka hem till kaffebönestanken och FBK som underhållning.

Och nu undrar ni såklart, Hur var det hos Ingemar!?! Det var kanon, han var på väg till dans så vi fick se lite bringa och höra go förfestmusik på äkta dansbandsvis;) Men vår riktiga förfest arrangerades av Cissi (inte min Cissi, utan Ellas) Ost, kex och djupa samtal kan visst vara duglig förberedelse för party! Priset till bästa utklädnad borde ges till killen som föreställde vargen-utklädd-till-mormor. Ella, raggardrottningen, fick napp även när hon fullkomligt utstrålade; jag kickar dig i skrevet om du så ens tittar åt mitt håll...

Igår var det heliga-Lasses tur att stå för underhållningen. Jädrans vilken rocker han var på scenen. Mycket mycket duktig sångare,med bra back-up och man ser ju att han tjänat in en del för den ljusshowen var inte gjord med ficklampor! Helt magiskt!! Jag blir alltid lite kär i honom trots att han ser ut som en slisk ibland med stripigt hår. Är mycket avundsjuk på exempelvis Carro som ska få se honom i Löfbergs Arena på onsdag!

Jag har fått det coolaste Halloween-kortet ever!Av vem..?..Cissi såklart!!<3 Lägg märket till det underbart färska godiset i påsen...det är borta nu;)


Ni förstår att jag har oerhört många tråkiga skolsysslor att göra eftersom jag skriver ett så långt inlägg...nu kan jag inte förhala mer tid...adjö!