mirabellee

Trollis!

Kategori: Allmänt

I morn ska jag till Trollis och avsluta min utbildning är det tänkt! ska faktiskt bli trevligt att återvända, det var ju 2½ månad sen jag var där. Men först ska jag till Vänersborg och träffa goa Annika. Äntligen ska jag få träffa henne igen! Sen är det påsklov!!! Vi drar till fjällen...inte så mycket fest hela kvällen. Men om jag känner mina "svärföräldrar" rätt så lär det bli en hel del god, dyr mat. Inte så tokigt=)
 
                            

Mums!

Kategori: Allmänt



Gårdagens middag!Våfflor, rödlök, creme fraiche och rom. Jädrans va gött!! Till efterrätt blev det våfflor med sylt och glass. Inte veckans nyttigaste måltid, men lätt den godaste! Och Karin, de rosa tulpanerna var visst lila=) Vackert!

Idag är det fredag, skönt att få avsluta en lyckad arbetsvecka. Detta börjar likna ett liv=)
Och igår Tor...då sprang jag! (Ingen press, det var fruktansvärt och jag orkade knappt fem min!) Jag har långt kvar!

Go helg på er!

Kranvatten!

Kategori: Allmänt

Jag visste att du skulle vara den som räddade mitt liv om det var i fara SF!! Spara den där insamlingen det kan komma bittra dagar här i Karlstad! Nu kan vi åtminstonde dricka vattnet igen utan att koka det inte. Fasiken vad omständigt det är att hela tiden koka vatten och sen försöka kyla ner det! Speciellt när man jobbar med barn. Stackarna har fått dricka varmt vatten till maten, och torka av borden med handsprit efter vanliga avtorkningen med vatten och trasa. Och när en av ungarna av misstag drack ur kranen på toan så trodde hon att hon skulle dö. Men det har varit riktigt hysteriskt. Vi rekomenderades att inte borsta tänderna eller duscha med öppna sår i vattnet. Men nu är det alltså OK! Tror att det har gått åt en hel del Ramlösa i denna stad den här helgen!

Nu är jag så trött att jag går i bitar! Har precis kommit hem från hockey-kvarten där FBK i femte perioden vann!! Nu har jag gjort planering inför morgondagen då jag ska ha lite avslappning med kidsen!

NATTI!!

I-land!

Kategori: Allmänt

Stoppa alla insamlingar!Vi är räddade!!HURRA!

HJÄLP!

Kategori: Allmänt

Vi lever i ett krisdrabbat område! Kärlen i marken har förstört vattenledningarna och tornen har tömts! VI HAR INGET VATTEN!! Och sånt händer ju då och då..inget att stressa upp sig för, men nu verkar det som om chefer och annat folk som är inblandade pratar om det som  en kris..och kriser brukar inte gå över på nån timma. Så nu går vi här och luktar lite svett, disk som också luktar och snart måste säkert nån av oss baja...Vi gjorde såklart som alla andra gick ut och hinkade upp så mycket snö vi kunde, men det tar lite tid att smälta ner allt och fylla det i toan! Och vid lunch kommer Karin med sina två söner..spännande!:) Det finns tydligen vatten att hämta vid tre olika centrum, men vi har ju ingen bil, så vi väntar på levernas fårn våra föräldrar istället.

Men förtillfället är det bara att härda ut i sin äcklighet och knipa...Ni kan gärna ordna lite galor och samla in pengar till oss stackare:P
                          

                          

                           

Sara+Josse helg!

Kategori: Allmänt

Jaa, lite så var det i helgen! På fredagen bjöd jag över nästan hela min familj på tacogratäng och På Spåret-final eftersom gubben var på middag med en polare! Men lördagen ägnades åt Josse. Vi åkte på utflykt till Skutberget och bäddade ner oss i lä och bara myste! Härligt solsken och massa götta. På kvällen kom hon igen för att insupa lite svensk tradition i form av att titta på melodifestivalfinalen. Alla i vår jurysoffa var eniga om att vi kunde skicka iväg nästan alla..ja förutom Ola (sjunger inte ens bra och har nån dill på Natalie) och Pernilla( lite väl mycket schlager för vår smak). Vinnar-Anna var helt okej, men det är verkligen en låt som växer till sig, så jag är tveksam om europa fattar det på en gång..?Vi får väl se! Såg att storfinalen är på min födelsedag..där fick den en konkurrent;)





Livet är underbart!

Sara+Charlie helg!

Kategori: Allmänt

Nu är jag Charlie-vakt hela helgen! Hans familj hjälper Carlos att flytta in i sin nya första lägenhet!! Än så länge har vi inte hittat på så mycket. Han var så slut efter all farväl-ångest så han somnade rakt av framför ytterdörren efter en kort tids pipande. Nu har vi varit ute i det helt otroliga vår-vädret, så nu är vi lite slut igen:) Jag ska försöka lägga in ett litet klipp, får se om det lyckas..nehe, det gjorde det inte..men här kommer några bilder då!


                                       Charlie är en unik ras..hälften spaniel, hälften bergsget!



Vilken härlig dag...lalalalaaa lalalalaa laalaa





Igår var ingen tokig dag heller! Det var en Cissi-dag! Vi spenderade ett par timmar i Kil, där vi utförde konstverk och såg bilder på mördar-måsen från Oslo!Sen for vi till Färjestad och införlivade vår Biggest Loser afton. För att riktigt komma in i känslan molåt vi ostbågar och choklad. Den bästa underhållningen är den man känner igen sig i!

Cissi med delar av sin 25-års present! Spana in det vackra leendet, man skulle kunna tro att de var släkt!

Fredag är dagen!!Woohoow!

Vändsdej

Kategori: Allmänt

Tjolahopp!
Room Service suger så jag skriver lite till er istället! Denna veckan har alla kids häromkring sportlov, så jag har varit arbetslös hela vecka. Åhh, det är såå tråkigt att inte ha något att göra. Jag blir helt trött! Men idag har jag simmat en massa och promenerat in till stan och blivit bjuden på fika=)

I helgen gick jag, Koffe, brosan och morsan lite spontant på Buddy Holly i Löfbergs Arenan. Koffes far hade biljetter till övers. Vi kom fram till att vi inte kunde någon låt med Buddy Holly...jaa förutom Gessles "Ska vi älska, så ska vi älska till Buddy Holly"..men vi var ganska säkra att han inte hade med den låten att göra. På plats märkte vi att vi faktiskt kunde en till, men endast på grund av att den varit reklamlåt och spelats extremt mycket, men vi var nöjda och sjöng med!
"Every day it's getting closer,
Going faster than a roller coaster
Love like yours will surely
Come my way, hey, hey"

Me and my Buddy;)

Vi stötte även på en annan kändis. Här står jag och Janne Bagare och rockar i det tysta!!

Dagen då detta spektakel begav sig var det mycket blött ute. Jag har inga skor som står emot direkt väta förutom gummisarna. Så dom fick det bli. En Sara uppklädd med fin kjol, strumpbyxor och glänsande blå gummistövlar sjöng och dansade sittandes i en arena full av Rock'nRoll!!


Idag är det vändsdej!(wednesday)Det innebär att vi brukar vända på täcket. Vi har nämligen mönster på båda sidorna och gillar att variera oss! Vi brukar tvätta sängkläderna också...så ni inte tror att vi tror att vi undviker det genom att vända varje vecka!

Snart äntligen dags för Greys igen!Som vi har längtat!

Lev väl!