mirabellee

Lovely Friday

Kategori: Allmänt

Tjo...
Nu är det så att det inte bara är vi som ska bli opponerade på, utan vi ska även opponera..puh. Vi har fått ett arbete på 49 sidor(vilket är mycket!) och vi tycker inte det är särskilt bra skrivet. Det känns jättelett, hur ärliga ska vi vara. Vi kan ju inte hylla dem heller...

Som ett break från allt jobbigt och tråkigt så ska jag ha en superhelg!! I morn ska jag till Ingemar på Tjörn. Där blir det party=) Och på söndag ska Lars Winnerbäck spela för oss! Underbara Lars, jag lyssnar konstant på hans nya skiva nu så jag ska kunna låtarna på söndag!

Det här med att åka tåg varje dag är inge kul längre. Jag har haft flyt och kunnat somna de flesta mornar,men nu är det slut på den smekmånaden. Det är så frustrerande när jag är så trött som jag som vanligt är men inte kan slappna av och gå in i det sköna sovkomat!

Ps. jag har en dålig-hår-dag och måste snart ta av mig mössan..lid med mig!.ds

Well hello

Kategori: Allmänt

Jag saknar att skriva av mig..så nu ska jag börja med det igen. Vi sitter nu(jag och Ella) och väntar på att få reda på vilka vi ska opponera på, för ja..nu ska vi äntligen gå upp med vår uppsats. Jag förstår att de flesta av er nu sitter och tänker..aha opponering..öhm..nej, ingen aning. Det funkar så här: nästa vecka ska vi gå upp med vår uppsats, alltså låta den granskas opponenter, som är några som också går upp med sin uppsats(kan ev bli nära klasskamrater:/), men även av en examinator som är en lärare på högskolan. De ska granska vår uppsats noga och komma med kommentarer, invändningar och frågor och vi ska försvara vår uppsats. De kan exempelvis fråga varför vi valde de teorier vi har valt, vilken relevans vissa referenser har eller hur vi kunde gjort annorlunda. Puh, detta är en nervös tid som väntar.

I övrigt så händer lagomt mycket i mitt liv. Skolan har prio ett och allt utgår från det. Men det kan jag stå ut med eftersom det bara är 2½ månad kvar nu!!Wooohoow!!

Jag är grymt impad på dig SF som orkar den där tävlingen. Sjukt sjukt jobbigt att cykla så långt och länge..och brant! Men de där bilderna..vart får jag tag i dom??

I morgon ska jag äta frukost med Millan!!Härligt att få lite social imput ibland!Vi ska äta gooa frallor och dricka kaffe...haha jag ska i alla fall dricka mocca, mycket nära kaffe tycker jag;)

Well well, over and out for now...