mirabellee

Nu drar vi=)

Kategori: Allmänt



Här får ni ett schema över vår resa så ni i tankarna kan följa oss;)

Idag
11.34 tåg mot Oslo
I morgon
07.50 flyg mot Heathrow
16.55 flyg mot Colombo
30/12
08.50 framme i Colombo-Sri Lanka
30/12-5/1
Bor vi i bergen i staden Kandy
5/1-11/1
Bor vi vid stranden i Negombo
12/1
01.15 flyger vi mot Paris
13.30 är vi framme i Oslo igen

Hadet gott =)

Nu är glada julen slut...

Kategori: Allmänt

Idag sågade vi ner julgranen i tusen bitar. Den var snustorr och heldöd. Klart den blir det när den för ett par veckor sedan gick från minus tjugo till plus tjugo. Han hade inte en chans. Men han höll ut länge och vi ska minnas honom som den vackra gran han från början var. Och det ren ren slump att det blev en hane, känns bäst i fingrarna att tilltala den som han.

Jag har en mycket skruttig morfar, och det gör lite ont i hjärtat att åka ifrån honom nu, om utifall det skulle vara det sista vi får se av honom nu. Men han ville gärna se bilder från vår resa så jag hoppas få visa honom det!


Igår var vi på den mycket omtalade UTEMATCHEN mellan Färjestad-Frölunda. Lite seg match, men stämningen var god. Lyckades hamna bredvid några stjärnskott som skrek om mera brännvin när det började ticka mot sista perioden. Men det var inte så farligt kallt som alla var rädda för. Visst förfryser man sig lite när man bara står still, men jag kunde hålla igång i pauserna så inga köldskador för min del!





Ho Ho HO

Kategori: Allmänt

God Jul alla goa!!

Hej Madde

Kategori: Allmänt

Ja, va kul att du hittat hit igen!! Jag längtar ju efter dig!! Du är ju den enda kvinna jag levt med(utanför familjen då) och det sätter sina spår. När jag längtar sådär gräsligt mycket brukar jag plocka fram den här bilden och bli varm i kroppen..och lite fnittrig utanpå!

Snart ses vi stumpan=)











Julaftons morgon..

Kategori: Allmänt

Nej, inte riktigt men typ. Vi ska fira jul med min släkt idag. Det kommer firas många gånger i år=) Nu sitter jag och klämmer på ett rim för mitt paket som är till mostra. Jag har gjort ett halsband! Hon har typ tusen men använder dem flitigt.



Hehe, det ser ut som en physalis.


Medan gubben är ute och åker skidor så låg jag i soffan och såg på julkalendern och Disneydags! Vi gör det vi är bäst på=) Nu ska jag koka ägg som ska med och göra klart vår första egna ris á la Malta. Kan nog bli succé! Istället för Kalle Anka blir det garanterat Sverige-Rumänien med handbollsdamerna i vår sporttokiga familj/släkt!



Vår ståtliga gran slänger barr omkring sig som en liten ninja, men är så vacker att vi stannar till ibland och applåderar! Svart och guld är temat, men stjärna blev vi utan...morderna granar får kläs hur man själv vill!!

Nu åter till rimstugan!
Hadet gott

Hurra för mig!

Kategori: Allmänt

Märkte förut att jag visst hade namnsdag idag. Sara Angelica =)

(detta föreställer Angelican i mig, hon är aningen mer crazy och har fetare lår...)


Det fanns en tjej i Forshaga som hette Angelika men kalldes Lickan. Helt självklart då, men nu när jag berättat det för Koffe så bryter han ihop. Jag börjar kanske förstå att det var ett lite udda smeknamn, men då var det ingen som la någon större tanke vid det.

Vi har förövrigt köpt en julegran, mycket nöjda! Jag ska ta några bilder när juleljusen är köpta så den ser sådär perfekt ut=)

Natta