mirabellee

Sen sist!

Kategori: Allmänt

Jag tänkte ge er lite uppdatering om vad som hänt sen sist. En massa bilder=)

Goa söta Källa blir stor, här har hon bäddat ner sig i JG:s sackosäck!




En kväll hos Josse slängde vi fram kortleken och spelade lite kotte. Barnsligt kul men ändå dödsseriöst! Här är lag Josse & Mia+Molly!




Och här är lag Millan och Sara!


Super duper trevlig kväll med sådär alldeles för mycket tacos i magen och mys i soffan. Millan lärde mig och Josse massa korttrick, sånt som gör en poppis på partyn;)

Dagen efter blev det brunch hos mig! Det pratades om en riktig rejälare med ägg och bacon, men det slutade med scones, ost och marmelad.




Krille har djupt romantiskt visat sin kärlek till mig!!




Mina yngre syskon var i helgen här och pysslade lite. Elin tillverkade en voodoo figur av trolldeg föreställande Simon=) Läskigt likt:P




Annars jobbar jag på för fullt! Superkul!! Vi har fått låna Wii och spelar varje ledig stund. Jag är lite besviken på att Krille inte är lika bra som mig. Men det tar sig!

Idag var vi på Sangrundsudden och hejjade på Rongedalarna från körslaget. Pisskallt var det men vad gör väl det när Björn "Pölsa" Starrin har uppvärmningen! På kommando skreks:
Pölsa: ÄR NI HÄR??
Vi: JAAAA!
Pölsa: HUR HÄR???
Vi: GÔÔÔRR HÄÄÄR!!

Sen var det en hel del skojeri om att killar från Stockholm var där och filmade och att vi skulle göra allt så bra i TV!Riktigt á la Smala Sussie! Jag hade tagit tidningens notis på allvar om att man skulle klä sig i deras färger och tagit på min mina blå stövlar och den blå jackan. Några hade gått steget längre och tagit turkosa tunnlar( sånna som barn och hundar kryper genom) och krupit in i och hoppade runt. Såg sådär fånigt kul ut. Folk som vill ha uppmärksamhet. Jag nöjer mig med att skrika, dansa och applådera:)
Rongedalarna berättade en liten kul en grej om det kören brukar säga i programmen när de höjer armarna. De säger  "DRETGÖTT"(alltså riktigt gott). Kalle Moraeus hade en gång kommit fram till bröderna och frågat:
-"Vad är det ni säger? Är det RENKÖTT??"
Hahah..öhm, naj!!

Jaja, roligare än så här blir det inte idag!hej så länge!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Mitt livs andra skidsemester gick förvånandsvärt bra och jag överlevde både backarna och de otroliga bufféerna! Men jag känner mig långt ifrån grym i backarna..där är jag inte kaxig, men det kanske kommer nästa gång!

I söndags var det te-kvälll som så många gånger förr,men mycket efterlängtat. Två tappra damer förgyllde kvällen med en massa gött snack. Åh, vad man behöver detta i sitt liv! Jag och Madde har en ny liten dröm om att uppleva kortleken och jag hoppas innerligt att den går i uppfyllelse. Jag och Josse har också en dröm om att bli små dansstjärnor. Inte heller något vi ska ge upp så lätt..!

Igår var en sån där vi-ska-vara-effektiva-under-vår-gratis-lediga-dag. Och det tycker jag vi var också. Vi tvättade allt från resan, planterade tomater, chili och lobelia inför vår sommarbalkong, jag sorterade garderoberna, vi skickade in 205 kort på framkallning och hann med en långpromenad innan middag och Johan Falk! Gött med sånna dagar, de kommer allför sällan.

Idag får jag fint besök, längtar så!!

                              
                                                    Skidkungen och hans sköna dam=)

                              
                                      Jag hyllade kärringarna med att dutta lite kajal på nosen=)


                               
                                                Liften alldeles runt grannens knut!


                              
                                                            Mys pys, med te för tre!


                               
                                                                        Heja våren!