mirabellee

In da' city!

Kategori: Allmänt

Bara för att slippa sitta hemma och vänta ut dagen så for jag in till stan. Som en stor härlig överraskning så ringde Josse, som jag tänkt på i flera dagar!! Lunch!? Självklart!! Yes, äntligen känner man av lite stadsaktiviteter..spontan-lunch med sin väninna känns såå Sex in the city!!=) Men detta var nog sista måltiden på uteservering för dra mig i kälken vad kallt det var!! Två filtar och den nyinköpta halsduken kunde inte hindra mig från att huttra! Men mysigt till tusen och många planer blev smidda;)


Underbara hon <3
Min försörjande karl kom hem supertidigt idag (14.30). Han klev in och sa: Ska vi ut och springa nu, älskling?
-Öhm, NEJ svarade jag, som alltid.
Han försökte ett tag sen gav han upp. Då slängde han fram räkningarna. Nu får vi ta tag i de här sa han.
Vad är det här...det är ju fredag!! Inget mys här inte, fram med alla onda ting! Det blir säkert rotmos och pepparkakor till middag också!!

Nu drar vi till Köla, för jag ska JOBBA!!

Ha en go helg! Glöm inte bort att det är Finnkampen, HEJA SVERIGE!!

Agurk

Kategori: Allmänt

Min kära sambo har som alltid efter en Norgetur fått dill på norska ord. Och som alltid är det två ord som etsar sig fast: Agurk (=gurka) och putetrekk (=kuddöverdrag). Han liksom älskar de här orden, även om agurk frambringar lite motstridig kärlek. Han tycker ju såklart att det är urlöjligt att de tagit sista bokstaven och satt den först..."öh, vadå skulle det heta aärt och apaprik också då eller..." Tja, det vore ju intressant att veta varför det blev just så, och var det norrmännen som var först med agurk eller vi med gurka..?


Lite GURKA från vår egen odling=)


Idag har jag köpt nya gummistövlar! Denna gången blev de röda. Passar ju perfekt eftersom jag har röd regnjacka. Mina förra var blå, men tur hade jag som fick men blå jacka av "svärfar"(låter knäppt och gammalt,men,men det är väl typ den rätta benämningen) så det har gått att matcha redan innan. Men dyra var de så jag hoppas de håller i en evighet, som Carola skulle sagt=)
Jag skulle vilja säga att detta var dagen med stort D att köpa dessa röda skönheter, för järnspikarns vad det har regnat. Jaja, det är väl hösten som knackar på och låter oss påminnas om att vi bor i ett litet pissland där värmen bara kommer en sväng för att allt folk inte ska bli deprimerade!

Men jag är inte deppig!! Nu går vi mot mörkare tider vilket betyder mer tända ljus!!!Hurra, jag har kvar 14 blockljus från förra vintern att brassa på=) Men nu ska jag rota i skafferiet efter något sött eller surt..eller bara nått att stoppa i munnen. Är tuggsugen!=)


Bye bye blue...

Nytt, nytt och en massa gammalt!

Kategori: Allmänt

Åh, ni ska veta att jag försöker och försöker, men fattar ingenting i denna bloggvärld. Nu har det blivit lite annorlunda...men verkligen inte så som jag vill ha det. Men detta är bättre än att texten inte syns, så härda ut. Det kanske sker en förändring snart igen!

Jag sitter här i mitt rastlösa skal som kallas kropp och försöker finna på något att göra som är KUL! När man är uttråkat rastlös så brukar det vara lönlöst! Jag hade hoppas på ett telefonsamtal idag där de sa.."Hej Sara! Snälla snälla, skulle inte du kunna komma och jobba hos oss på obestämd tid. Självklart får du lönehöjning med ett par tusen och varannan fredag ledig." Tjoohoo...men ikke. Förhoppningsvis börjar lärarna bli sjuka eller trötta nu direkt vi skolstart så jag snart får jobba lite, för detta med att sitta hemma är inget för mig!

Vi var i Oslo i helgen jag och min sängvän. Nuförtiden ses vi inte så mycket när han har sin intensiva jobbperiod utan det blir mest hej och god natt! Men i helgen har vi inte varit mer än uppskattningsvis 2 meter ifrån varandra och det har varit underbart! Nästan ännu underbarare var Lasse, den skönsjungande  karl som får min kropp att vibbrera av känslor. Hela showen var otrolig..scenen flöt ute i havet och vi stod på operataket och bara sjöng av hela hjärtat! Magisk kväll!

Hela kroppen skriker av sysselsättningslust...då är det ett bra tillfälle att gå till SATS;)



Lasse på skärmen=)



Tre vackra flickor på konsert..(går till melodin: tre vackra flickor i en ring..)