mirabellee

Underbara helg!

Kategori: Allmänt

En låt och video som alltid får mig på gott humör!
Ha en go helg!!

Livet

Kategori: Allmänt

Tänk, ett inlägg om förlovningen gjorde att det drällde in kommentarer. Kul att se vilka som är här och läser. Jag tänker ju på er när jag skriver, häftigt att veta att ni läser:)

Allt det ledsamma kring morfars död börjar lägga sig. Vi ska ta det sista "farvälet" nästa torsdag hemma hos honom, på hans vis! Med en stek och Monica Zetterlund!


Men nu har jag lovat skriva om roligare saker så här kommer lite mer info runt förlovningen.
Efter åtta år kände jag att det behövdes något nytt i förhållandet. Nytt som i en varsinn ring att bära runt på. Jag tog tag i detta, eftersom jag var ganska säker på att om jag ville vänta på att Krille skulle fria så skulle jag förbli ogift. På vår åtta-årsdag 18/1 fick han något så romatiskt som ett kinderägg av mig. Jag vet, vi har bevarat vårt barnasinne väl. Vad K inte visste var att jag lagt ner enormt mycket tid på att öppna detta kinderägg, vilket inte var helt lätt ska ni veta, pilla ner en lapp i leksaksburken och sen försöka få ihop alla delar igen. På lappen stod såklart den STORA frågan. Men själva stunden blev inte som jag hade föreställt mig den. Vi var i Sälen med svärisarna och skulle ut och äta, så K tyckte det var rent olämpligt att äta ett kinderägg innan. Jag envisades med att han inte var tvungen att äta chokladen, bara öppna och bygga leksaken...som han ju tycker är så spännande...typ. Suck...okej då. När han sen öppnar den lilla gula burken flyger min egnengjorda lilla ihoprullade lapp ut och iväg på golvet....skiiiit också. K plockar ur leksaken och blir lite besviken när det visar sig vara en tvådelad pryl som sattes ihop på två sekunder. Jag sitter och tänker på hur jag ska göra med den förbaskade lilla lappen som nu ligger halvvägs under sängen. Som tur är har jag en sån ordningsam karl som hade märkt att något flugit ur och att han nu ville städa upp efter sig. Så han tog upp lappen, rullade ut den och läste. 

Sen kom stråkorkenstern in och ett fång med röda rosor. Han grät och sa att han var den lyckligaste mannen på jorden och jag kunde bara hålla med!

Det sista kanske är en blandning av verklighet och fantasi, men ni fattar, han sa ja! Och förra veckan fick vi våra ringar. Lyckliga vi som har varandra!! Och lyckliga mig som har er! KRAM

            

Hej då Morfar

Kategori: Allmänt

Morfar tog igår sitt sista andetag...
Trots att det var väntat och kanske även önskat så är det mycket sorgligt. Nu är den generationen borta för mig. Allt de har kunnat berätta om världen och sina liv är nu bara svaga ihågkommelser. Det jobbigaste har varit den sista tiden. Att han skulle behöva tyna bort gör ont i hjärtat, blir till klumpar i halsen och tårar i ögonen.
Han önskade få träffa mormor där någonstans och även om jag inte är mycket av en troende så finner jag ändå  tröst i att tänka att de just nu går hand i hand i en vackert blomstrande värld där de bara mår gott och inga sjukdomar och krämpor finns!

                                           Jag ska bevara de ljusa goa minnena av dig kära Morfar!<3
                                                   
                                                  Unga och vackra mormor och morfar på 40-talet.

                                  
                                        Får en varm och go tröja på sin 86-årsdag i maj förra året.


Ett sorgligt inlägg hårt inpå det lyckliga kring vår förlovning.
Jag lovar att berätta mer kring det en annan dag!

Ringmärkt <3

Kategori: Allmänt