mirabellee

25

Kategori: Allmänt

Jaha, då var jag 25 då. Låter som en rätt härlig ålder tycker jag! Jag önskade mig en sovmorgon i present, och jag fick sova ända till 10.30 så efter det har dagen gått i ett. Enligt klockan började MIN dag ju redan 00.00 och då var Josse och Emilia, som jag var ute med, snabba och beställde in gnistror i min drink, MYCKET uppskattat. Och plättar med färska jordgubbar grattade Koffe mig med på förmiddagskvisten. SMS och telefonsamtal har också värmt gott. Och faktiskt så blev det en grej av det på fejsan i år!:O KUL! Vilken härlig omgivning jag har!!


God morgon =)



En redig middag bestående av förrätter =)



Min födelsedags-drink,som någon minut tidigare gnistrade=)




Av mor och far fick jag en symaskin!! Tjohooo=)



Jag har alltid kalas ihop med min morfar eftersom han fyller två dagar tidigare. Nu har precis passerat 86 strecket...heelt otroligt! Ser säkert jättehippt ut med en freestyle, men det är en hördosa:)

Hadet gott vänner!!
KRAM//Sara'25

NU ÄR HON HÄR!!

Kategori: Allmänt

Äntligen, som vi har längtat. Hon kom två veckor för tidigt men vägde trots detta 1 392 000 gram och är 452,2 cm! Hon är det vackraste vi sett och vi är så lyckliga!









Vår älskade Tootie=)

Derby!

Kategori: Allmänt





I lördags var det derby på Tallmovallen och vi var där=) Vi bubblade som små barn, det var precis vad vi behövde nu tror jag! Många minnen dök upp! Det blev tillslut Forshaga IF som vann över Östra Deje IK med 3-0.

Fin-Fredag

Kategori: Allmänt

Jag irrar runt och gör mig finer, för snart ska jag och unge herr Holmström på dubbeldejt med han gamla klasskamrat. Det skall ätas middag och sedan vidare mot biosalongen. Är väl inte helt betagen av filmstadens utbud just nu, men vi får väl se vad som kan falla något sånär i smaken.

Trist att bara Cissi, min trogna vän och medmänniska, lyckades klicka på kommentarsknappen.

Hoppas er fredag blir fin=)

Tittut

Kategori: Allmänt

Min käraste vän Cissi uttryckte en stark vilja om att jag skulle börja blogga igen. Jag provar. Oftast slutar jag för att jag tycker att det inte händer så mycket kring mitt liv. Men nu när jag sitter och tänker tillbaka så har det hänt massor den senaste tiden. Jaja, jag ska inte älta i så mycket gammalt, utan blicka framåt.

Jag har fått jobb!! Tjoohoo. På världens bästa förskola med universums goaste ungar!! Jag fick ett gravid-vick som gäller fram till nyår!

Vi ska i början av juni få vår nya bil som vi beställt. En Volvo V50 som vi längtar mycket efter. Passaten tynar sakta men säkert bort. En Passion-röd miljöbil känns helt rätt i år;)

Ikväll...eller rättare sagt om en kvart ska jag och Josse ut och käka middag sådär mitt i veckan! Lyxigt värre.

Ja,detta var ju en start. Alla som läser detta och tänker: "jippi,äntligen får jag höra lite inslag från Saras hjärna igen" kan väl skriva en kort kommentar. Sånt pushar!!=)

Toodilooo