mirabellee

Tillbaka till verkligheten...

Kategori: Allmänt

Jag hade verkligen vant mig vid att vara ledig. 1 månad av underbart lugn. Inga gapig ungar, inga måltider att laga, ingen lägenhet att hålla ren...and so on. Jag nästan grät lite i måndags morse när jag skulle till jobbet. Men idag känns det såklart som om man aldrig varit ifrån det. Tjoohoo

Jag tänket bjuda på lite bilder från min ledighet:



I Oslo på god väg..."Från kylan, in i värmen.."Lasse W



Första hotellet i bergen. Otroligt bra service, jag tror de hade torkat en efter toabesök om man bad dem.:P



Vi hade apor på balkongen!



Och blodsugande iglar på fötterna!



Vi åkter runt på en hel del dagsäventyr. Bland annat till Sigiriya ett gammalt stentempel som byggdes för 1500 år sedan. Ett sånt där otroligt projekt med ett lejonhuvud som entre(nu syns bara tassarna), pooler och såklart en sängkammare tvåtusen branta trappsteg upp! Här kommer bilder från den svettiga dagen!










Åååh, det tar ju assslång tid att ladda upp bilder...jag får återkomma. Nu ska jag renovera kök på Slingerstigen!
Hej så länge!

Ingen ro

Kategori: Allmänt

Nej, poff vad det har gått. Jag hinner inte lägga upp bilder, för nu drar vi till Sälen! Ses om en vecka!!

Hemma igen!

Kategori: Allmänt

Dåså, nu känns det som vi landat på riktigt. Gårdagen bestod av 26 timmar resa varav 14 timmar var i en flygplansstol och 3,5 timmar var tåg. Men lika lång resa gjorde inte mitt bagage som valde att stanna vid mellanlandningen i Paris. Men den väntas dyka upp om någon dag, hel och ren hoppas jag!!

Jag lovar att berätta och visa bilder, men just nu väntas det lunch!

Förutom den stora händelsen att vi nu är tillbaka efter en häftig resa så har det hänt andra saker. Detta är något som facinerar mig så otroligt mycket. Det är så otoligt och offatbart och alldeles enormt så jag blir helt lamslagen. Jag har under hela semestern haft drömmar och tankar och allt är så fängslande att jag inte kan släppa det.
Min oerhört fantastiska vän Ella har genomlidit en förlossning och gett omgivningen en alldeles bedårande flicka att uppslukas av!! Bra gjort Ella och David!

På återseende!