mirabellee

Heja Krille!

Kategori: Allmänt

Idag ska gubben ut och täva. Han ska åka Solstaloppet här i stan som är 40 km långt. Nu är det inte långt kvar till vasan. Hans mål är att slå Totte (jobbkompis) och Stefan Holm! Jag kommer inte stå och heja på plats eftersom det kommer ta några timmar, utan tänkte istället pumpa mig på BodyPump;)




Nytt i outfiten är att han numera har en KNALLBLÅ tajt-som-tusan-mössa.

Go helg!

RAW

Kategori: Allmänt

Igår kväll var det storunderhållning här i byn. 6 komiker entrade scenen på nya CCC. 2 av dem var riktigt kul, 2 var hyfsat och 2 var mwe-mwe-mwe. Men det var stort att få se familjens idol, Soran och han var såklart BÄST!


Tillbaka till verkligheten 2

Kategori: Allmänt




Ser ni korven!?



Nyårsbuffé =D


På väg mot 2000 meters höjd. Kanske tur att ingen sa att vägen gick som en polkagrisskruv och att det skulle ta mer en två timmar enkel väg. Förmodligen skulle vi då aldrig åkt, men då hade vi gått miste om vyer som endast visas på riktigt bra filmer.











ELEFANTER..de häftigaste ögonblicken i mitt liv har bestått av möten med elefanter. De är så otroligt facinerande och jag blir alltid tagen och som i ett lyckorus när jag ser dem. Här såg vi ett 40-tal på barnhem för elefanter. Jag tänkte på när jag och Ella var i afrika och fick syn på en elefant...vi satt och grinade på båten för det var så häftigt. Detta är mitt livs upplevelse än så länge! 



Hotell nr. 2 

 

2 meter till poolen och 30 meter till havet!


Nej nu blev det plågsamt att titta på all härlig ledig tid som finns dokumenterad.
Nu ska jag njuta av den kortvariga lediga tid som infinner sig nu! Go helg!