mirabellee

Äldre och klokare...eller?

Kategori: Allmänt

Vi får väl hoppas att lördagens tripp över till 24 år har gjort mig klokare, eller kanske snyggare...eller varför inte rikare. Nån förändring vore kul! Det är väl därför man vill bli äldre, för förändringen skull. Jaja, det kanske inte märks så tydligt än!

Födelsedagen blve toppenbra och fullspäckad! På fredagen lyckades jag dra på mig årets första rejäla förkylning. Låg hemma i feber och halsont hela kvällen, så lördagen började lite rossligt. Storhandling och shopping till balkongen som nu börjar ta form. Hem snabbt och plantera allt och sen börjar med maten som vi skulle få i oss innan familjerna kom. När läget började bli lite väl stressigt och Koffes stod med fyra armar i köket och jag kastade mig fram med dammsugaren så så sa det: "buaaooo" och alla lampor slocknade. NEJ,det är inte sant. Jahapp, strömlöst inför ett kalas. Ja omprioriterade och slängde mig i duschen, jädrar inget ljus och jag som måste raka benen. Jaja, med öppen dörr såg jag lite i alla fall. Koffe ropar från blå rummet "Nu kommer din familj" Men ååååh, aldrig brukar de vara i tid, men just nu när jag står naken i duschen och måste ha dörren öppen, jo då är de där. Koffe tänkte snabbt och satte på kameraljuset på mobilen. Så när jag stod där och rakade benen tänkte jag på Lena PH:s Dansa i neon fast gjorde om texten till Raka benen i mobilljus. En hit?

 

Sen blev det i alla fall ett mycket trevligt kalas och strömen kom tillbaka efter ca 40 min.

 

Strax efter familjerna gått kom MacGyver och JG. Goa tjejer!! Gött att bara hänga lite! Vi invigde nya grillen och kollade på Eurovision. Måste säga att i år var det faktiskt en hel del lyssningsbara låtar, det brukar vara mer skräp.

 

Hoppsan hejsan! Nu måste jag till jobbet! See ya

Se på mig ohwoohowoo, jag är sats-medlem ohwoohowoo

Kategori: Allmänt

Yes, förra veckan joinade jag denna pakt och igår fick jag hjälp av en PT(personlig tränare) att bestämma ett program. Här är det så jädra modernt att man stoppar in en nyckel i alla maskiner så läser den av och berättar precis vilken inställning jag ska ha på masiken och hur mycket vikter. Sen piper den när jag gjort mitt set och räknar ner vilan däremellan. Jag och Kenta,som dessutom är munkförsing i grunden-härligt, gick runt och provade alla som är med i mitt program. De är så sjukt trevliga på detta gym så man bara ler hela tiden! Han var mycket nog med att berömma mig. "Braaaa Saaara!!!" Jag kände mig som ett barn och blev jättestolt. Under tiden vi gick runt var det en annan snubbe som gjorde liknande övningar i närheten. Han fick mig att tänka på den där reklamen då det är folk med som hela tiden ska vara värst,så kändes han. Sjukt mycket vikter på allt!!Skrek när han tog i så jag nästan blev rädd! När vi var färdiga med vår genomgång bestämde jag mig för att avsluta med lite cross training och lyckades då hamna bredvid denna extrema herre. Han hade hållt på i 17 min och svetten sprutade, det var en pöl på golvet av svett. När jag kört en stund märkte jag att han ju höll typ samma hastighet som jag..märkligt, jag skulle aldrig kunna svettas så där. Men sen såg jag att på belastningsinställning hade jag 5...han hade 12!!:O shit!

Regnet det bara öser ner. Typiskt för idag skulle vi titta på grodyngel:(

Jag vann inte=(

Kategori: Allmänt

Och usch vad jobbigt det var. Regnet höll i sig hela varvet, vilket var gött svalt. Men jag lånade Koffes löparjacka och den var lite stor, så i armhålan korvade sig jackan och efter halva vägen kände jag..ooh, det bränner lite! Då är det försent! Jag hade fått ett irriterande skavsår. Slängde av mig jackan och sprang med ena armen ut. I detta länge är det många som har en speciell stil så jag tror ingen gav någon notis.

Som vanligt spurtade jag i mål. Fick en liten bag med reklampryttlar och gick till de olika tälten där man får provsmaka en massa konstiga saker. På vägen hem mötte jag folk som gick och log åt mig. Om det var för att de tränkte: "Wow, vilken superkvinna, hon ser inte direkt vältränad ut men ger sig i i dettta djävulskap med en positiv attityd och klara det banne mig, jag önskar jag vore mer som denna underbara person!" eller : "Haha,det röd färgen i fejan skär sig nått så grymt med det oranga linnet och medaljen med det rosa bandet!" Ibalnd var det svårt att avgöra åt vilket håll flinet lutade!

Så idag då? Träningsvärk, jo tack, det spänner lite här och där men nått annat vore pinsamt! Nu ska jag göra mig iordning och vandra till jobbet,eftersom jag igår fick lifta hem pga att himlen öppnat sig och släppte ner floder. Idag är det stängning vilket brukar vara soft på fredagar då många kids går hem i god tid.

Jaha, nu ska jag bara anmäla mig till tjejmilen. Iband undrar jag hur jag är funtad? Ett helvete fysiskt och psykiskt igår på halva sträckan, jo fasiken jag tar väl dubbelt upp efter sommaren, då går det säkert mycket bättre...pff yeah right!

Bye

Spring Sara, spring!

Kategori: Allmänt



HEJAR VI PÅ SARA?

JA, DET GÖR VI!

ÄR DET RIKTIGT SÄKERT?

JA, DET ÄR DET!

KOMMER HON ATT VINNA?

JA, DET GÖR HON!

HOPPTJUDERULERULERULANLEJ HEJ!

Brum brum

Kategori: Allmänt



Vi har köpt bil!!! Koffe hade den i helgen, så nu är den genomskitig..men vad gör väl det, det är våran fina fungerande bil!!=)

GBG

Kategori: Allmänt

I helgen var jag och Josse i Göteborg hos Millan. Jag såg för bedrövlig ut i håret på tåget ner, och snyggast var jag hem=) Skönt när sånt där bara löser sig över en helg med goda vänner;) Vi spenderade fem timmar av lördagen i salongen och for sedan hemmåt för käk och lite senare gnuggade vi geniknölarna. Lite spel och lekar där vi upptäckte att fler länder/städer slutar på A och N än vad som  börjar på det. Kvällen avslutades med lite TV-spelsgolf där det visade sig att jag hade lite talang. Om det var i golf eller TV-spel är svårt att säga!

FÖRE: Långt slitet och hemmafärgat(gult!) hår.

EFTER: kort, fräscht och multislingat! WOW;) 



Åh, underbart gooa salladen! Special made just for you! Jaam iiii!



Josses tågmacka: Ost med *host* gurka!


Idag namngav vi våra fiskar som vi gjort i förskoleklassen. En av tjejerna döpte sin till Sara, en liten hyllning såg jag det som;) Vi skrev sedan dikter och här kommer hennes:

Sara simmar i vassen, men aktar sig för plastkassen.


Nu ska jag väcka min i soffan sovande sambo för jag orkar inte bära honom till sängen.

25!

Kategori: Allmänt

Hurra för min underbart älskade sambo! Han blev firad tidigt tidigt eftersom han började jobba idag! Men nu på kvällen har det hunnit bli lite tårta, men det riktiga kalaset blir på torsdag! Det är smart att slänga ut firandet på fler dagar..jag känner redan att jag borde fixa fler presenter!


Jag ska berätta för er om min Göteborgsresa imorn!
Natti

Dålig stil!

Kategori: Allmänt

Dåligt av mig att låta er vänta så!

Jag försöker ligga i hårdträning inför vårruset 20 maj, men det är inte särskilt kul. Jag vill ju se resultat med en gång..och så är såklart inte fallet.

För någon vecka sedan när jag var ute och sprang blev jag sådär fruktansvärt kissnödig( det blir jag nnästan alltid, det försämrar alltid min löptid!!Det och bara det:P!) Till slut tänkte jag " va faen, jag pissar i skogen så kan jag springa på bättre sen. Jag knallade in en bit och försökte finna en bra plats. Då började det knaka i grenar och blåbärsris, shit, nu kommer en älg!! Jag började snabbt scanna av info i hjärnan om vad man ska göra, men tänk om det är en björn (ibland blir man korkad av snabb rädsla!) Ut kommer en orienterarkille i 20-årsåldern. Jädrar, där stod jag som ett fån vid trädet mitt i skogen. Och ännu dummare som jag tydligen är så försöker jag låtsas som om detta var helt naturligt att jag gick omkring just där. Som tur var hade han bråttom, men det visade sig att det var en tävling, så kille efter kille kom och sprang på samma ställe. Jag skyndade mig ut i spåret och försökte leka helt normal där istället. Kom ganska snabbt på att jag stått där inne och trott att det kom en björn, och då var det nästan så jag kissade på mig av inombordsskratt!!

I helgen ska jag till Göteborg för första gången sen vi flyttade därifrån! Känner lite saknad! Äntligen äntligen ska jag bli fin i håret och bäst av allt få träffa Millis! Jag och Jotte far dit på lördag morgon. Där ska jag även köpa 25-årspresent till Krille som fyller på måndag. Min budget är nästan obefintlig så det ska bli spännande att se vad jag kan hitta på. En sten från gamla kvarteren kanske?

Nu ska jag fortsätta sjunga lite för Alfie boy som fyller "gubb-30" och är nöjd med det:) Själv är jag mycket nöjd med att bara bli 24 i år...ingen kris i år inte!!Hurra! Och Leo blir 1 i morn, han har nog inte heller några åldersbekymmer!

"Ljus stanna kvar, kom och var min vän!
Ljusna mig igen, igen, igen!" Lasse W